Ako variť karfiol rýchlo a chutné
PRÍSADY
- 500 g karfiolu
- 400 g mozzarelly
- 2 vajcia
- 1 cibuľa
- 2 strúčiky cesnaku
- 0,5 lyžičky oregano
- soľ podľa chuti
- čierne korenie podľa chuti
- olej na varenie na vyprážanie
PRÍPRAVA
Nastrúhajte karfiol na strúhadle s veľkými otvormi.
Cesnak pretlačte.
Cibuľu nakrájajte a osmažte až do zlatohnedej farby.
Pridajte karfiol, vajcia, oregano, soľ, korenie, vyprážanú cibuľu a cesnak. Dobre premiešajte.
Nastrúhajte mozzarellu. Odoberte asi 100 gramov a zvyšok premiešajte s karfiolom.
Hmotu navrstvite v rovnomernej vrstve na vymastený plech. Pečieme 25 minút pri 170 ° C.
Posypte zvyšným syrom a dajte ešte na pár minút do rúry.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)