Pomaranč ste doteraz šúpali úplne zle! Pozrite sa, ako to robiť správne

My sme sa nestačili čudovať, prečo sme na to doteraz sami neprišli...

Pomaranč, obľúbené oranžové ovocie, ktoré poteší nielen osviežujúcou chuťou, ale aj dôležitými vitamínmi, ktoré naše telo potrebuje. Jeho šúpanie však už až taká zábava nie je. Žlté nechty, štípajúca pokožka a dužina striekajúca do všetkých strán. Aj to sú dôvody, pre ktoré sa často rozhodujeme pomaranč zo svojho jedálnička vynechať a nahradzujeme ho „nenáročnejšími“ druhmi ovocia.

Tomu je však od dnešného dňa koniec. Ukážeme vám, aká jednoduchá a rýchla je v skutočnosti príprava pomaranča. My sme sa nestačili čudovať, prečo sme na to doteraz sami neprišli.

Dobré noviny Dobré noviny - najviac pozitívnych správ

🔥 Dnes najobľúbenejšie

Našli ste v článku chybu?

Nahláste nám ju a pomôžte tak zlepšiť náš obsah.

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Dobré médiá, s. r. o., so sídlom: Plynárenská 1, 821 09 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 51 008 378, zapísanou v Obchodnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel: Sro, vložka č. 121515/B na účely spätného kontaktovania. Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.