Praženica na francúzsky spôsob

Omeleta je skvelou voľbou na rýchlu večeru alebo výdatné raňajky. Vyskúšajte verziu na francúzsky spôsob.

Rýchle a skvelé jedlo, ktoré hravo pripravíte z ingrediencií, ktoré práve teraz nájdete vo svojej chladničke.

Potrebujeme (na 1-2 porcie):

1 menšiu cibuľku nakrájanú nadrobno

2 menšie paradajky nakrájané na kocky

2 krajce chlebíka nakrájané na kocky

2 vajcia

Soľ a korenie podľa chuti

70 g strúhaného syra

Maslo

Postup:

Na masle orestujeme cibuľku. Pridáme nakrájané paradajky, kúsky chlebíka a chvíľu všetko spolu restujeme na panvici.

Orestovanú zmes zalejeme rozšľahanými vajíčkami, premiešame a ochutíme soľou a korením. Nakoniec posypeme strúhaným syrom a počkáme, kým sa rozpustí.

Môžeme okamžite podávať! :-)

zdroj: vk

🔥 Dnes najobľúbenejšie

Našli ste v článku chybu?

Nahláste nám ju a pomôžte tak zlepšiť náš obsah.

Vami zadané údaje do kontaktného formulára sú spracúvané spoločnosťou Dobré médiá, s. r. o., so sídlom: Plynárenská 1, 821 09 Bratislava – mestská časť Ružinov, IČO: 51 008 378, zapísanou v Obchodnom registri Mestského súdu Bratislava III, oddiel: Sro, vložka č. 121515/B na účely spätného kontaktovania. Viac informácií k ochrane osobných údajov nájdete tu.