Výborný nápad, ak potrebujete niečo rýchle na večeru, alebo musíte bleskovo vykúzliť pohostenie pre nečakanú návštevu. Tento recept je omnoho rýchlejší ako klasické chlebíčky a aj omnoho chutnejší. Môžete naň použiť šunku, salámu, slaninku alebo čokoľvek čo nájdete v chladničke.
Potrebujeme:
Toastový chlieb
Alobal
Ľubovolné prísady – šunka, syr, slaninka, klobása….
1 pohár mlieka a 1 vajce na preliatie
Postup:
Na plát alobalu uložíme chlieb a konce alobalu zahneme tak, aby sme vytvorili akúsi provizórnu misku. Do zárezov vložíme striedavo prísady, ktoré máme poruke.
Zalejeme rozmiešaným vajíčkom a mliekom, prikryjeme druhým plátom alobalu tak, aby nám vznikol bochník a vložíme do vyhriatej rúry na 15 minút (pri teplote 180 stupňov).
Prajeme vám dobrú chuť! :-)