plny-hrniec_transparent_negativ.png

Konečne som našla dokonalé cesto na každú roládu, za 15 minút hotové: Netrhá sa, nepraskne a chutí luxusne!

Úžasný recept od Lenky, keď som ho našla, hneď som ho skúsila a odvtedy sú to už roky, ale inak roládu nerobím.

Potrebujeme:

6 vajec

140 g cukru krupica

80 g hladkej múky

marmeláda na potretie, krém, ovocie

Postup:

Vyšľaháme bielky + cukor krupica do hustej peny, potom postupne zašľaháme žĺtky a nakoniec vmiešame múku. Rozotrieme na papier na pečenie a pečieme na 180 st. 7-10 minút do ružova.

Vychladnutý piškótu potrieme marmeládou, krémom (napríklad len jednoduchým tvarohovým krémom), dáme akékoľvek ovocie a stočíme.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

celý postup aj s obrázkami si môžete pozrieť TU.

Najlepšie recepty na dnes