plny-hrniec_transparent_negativ.png

Úžasný krémeš – bez varenia, bez pečenia: Pečený krémeš už nerobím, každý chce len túto krémovú bombu!

Krémový gaštanový krémeš v tortovej forme, vynikajúci!

 

 

Potrebujeme:

500 g gaštanové pyré,

250 g mletých sušienok,

50 gramov roztopeného masla,

50 ml mlieka,

rum alebo rumová aróma podľa chuti

krém:

 

 

250 gramov masla,

2 bal. vanilkový puding (môžete použiť aj puding bez varenia)

600 ml mlieka.

Vrch:

 

 

šľahačka

strúhaná čokoláda.

Postup:

 

 

Na základ zmiešame pyré s rozmixovanými sušienkami.

Pridáme zmäknuté maslo a mlieko.

 

 

Pridáme pár kavpiek rumu.

A túto hmotu navrstvíme do tortovej formy.

 

 

Popicháme a dáma do chladničky.

Z pudingových práškov a mlieka uvaríme puding.

 

 

Odporúčam použiť puding bez varenia, ktorý stačí len vymiešať so studeným mliekom, už je ochutený.

Do pudingu vmiešame maslo a dobre prešľaháme.

Navrstvíme na gaštanový základ a na vrch navrstvíme šľahačku.

Posypeme čokoládou a môžeme podávať.

zdroj: ketkes

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes