Výborný dezert, osviežujúci a skutočne jednoduchý na prípravu. Krém sa hodí aj do iných dezertov, ja robím aj Pribináčik tortu s týmto krémom!
Potrebujeme:
2 smotany na šľahanie
2 balenia jemného tvarohu
2 PL práškového cukru
Vanilkový cukor
2 pudingy za studena Creme Olé
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Jahody
Piškóty
Postup:
Je to veľmi jednoduché. Smotany na šľahanie treba vymiešať do tuha, pridáme ostatné prísady a dobre premiešame. Na dno kastrólika navrstvíme piškóty a trochu pokvapkáme džúsom alebo mliekom. Navrstvíme krém, uložíme jahody alebo iné ovocie.
Podávame vychladnené.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)