Pridajte kakao a máte kakaový krém, pridajte ovocie a máte luxusnú ovocnú pochúťku. Tento krém mám odskúšaný, dávam do zákuskov, na torty aj nepečené dezerty. A nejdú doň žiadne žĺtky. Dá sa pripraviť aj úplne nastudeno, stačí ak vymeníte klasický puding za puding bez varenia.
Potrebujeme:
2 bal. vanilkových pudingov
2 bal. vanilkového cukru
500 ml mlieka
1 biela čokoláda
2 maslá
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
200 g práškového cukru
Postup:
2 vanilkové pudingy a 2 vanilkové cukry uvaríme v 500 ml mlieka. Do horúceho pudingu nalámeme čokoládu a miešaním rozpustíme. Puding zakryjeme fóliou a necháme vychladnúť.
Nakoniec si vyšľaháme 2 maslá s 200 g práškového cukru a po lyžičkách vmiešame do krému. Všetko spolu prešľaháme. Krém je výborný, každý si chválil. Môžete ho pripraviť vo všetkých príchutiach.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Autor: Mária Kútna