Výborný nápad na krém, ktorý si zamiluje celá rodina.
Potrebujeme:
375 ml mlieka
1,5 lyžice hl. múky
2 bal. vanilkového cukru
60 g cukru krupica
1,5 lyžice Gustina
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
375 g masla (verzia na torty)
300 g mascarpone (verzia do pohárov)
50 g nastrúhanej Margot čokolády
50 g nastrúhanej čokolády na varenie, alebo mliečnej čokolády
Postup:
Časť mlieka dáme variť a v druhej rozmiešame škrob a múku. Keď mlieko zovrie, vlejeme druhú časť mlieka a uvaríme puding, necháme vychladnúť (sem-tam premiešame). Po vychladnutí vmiešame našľahané maslo, alebo mascarpone a nastrúhame čokoládu aj tyčinku Margot.
Podávame vychladené do studených pohárov aj do tort a zákuskov.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)