Výborný nápad na slávnostné jedlo, ktoré pripravíte jednoducho a rýchlo na jednom pekáči. Tajomstvo chuti je ukryté medzi jednotlivými vrstvami.
Potrebujeme:
2 kg bravčového alebo hovädzieho mäsa
250 g húb
300 g syra
2 cibule
Majonézu na potretie
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Soľ, čierne korenie, korenie na pečené mäso
Postup:
Mäso očistíme a nakrájame na menšie kúsky, zmiešame so soľou, koreninami a uložíme na plech vymastený olejom alebo masťou.
Na mäso uložíme huby a nakrájanú cibuľku, uložíme plátky syra a nakoniec potrieme majonézou. Prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov asi 50 minút. Potom alobal zložíme a necháme zapiecť dozlatista.
Prajeme vám dobrú chuť!:-)