Starý recept na prečistenie ciev: Všetky prísady máte doma, vyskúšajte 3-týždennú kúru!

Tento liek pripravíte rýchlo, ale benefity, ktoré pre vaše zdravie prinesie však budete pociťovať veľmi dlhú dobu.
[mashshare]

Hovorí sa, že príroda je tým najlepším lekárom. Jej silou môžeme poraziť množstvo zdravotných komplikácií a vrátiť telu prirodzenú silu, zdravie a energiu.

 

 

Vedeli ste však, že kombinácia 3 surovín, ktoré bežne máme v kuchyni, môže účinne a rýchli vyčistiť vaše cievy?

Zdravé cievy sú pre náš život nevyhnutné.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Prostredníctvom nich prebieha transport živín medzi srdcom a ostatnými časťami tela.

 

 

Nesprávny životný štýl môže spôsobiť, že cievy sa upchávajú nánosmi tuku a transport látok potrebných pre organizmus je vážne narušený.

Okrem veľmi závažných problémov, akými je mozgová príhoda či infarkt, ovplyvňuje zdravie ciev aj náš celkový zdravotný stav.

Pocity únavy, malátnosť, nedostatok energie – to všetko môžu byť symptómy zanesených ciev.

 

 

Dnes vám prestavíme jednoduchý, rýchly a veľmi účinný liek z prírody, ktorý pre zdravie vašich ciev predstavuje doslova zázračný elixír

Tento liek pripravíte rýchlo, ale benefity, ktoré pre vaše zdravie prinesie však budete pociťovať veľmi dlhú dobu.

Potrebujeme:

4 hlávky cesnaku

4 citróny s kôrou

Koreň zázvoru (3-4 cm)

2 litre čistej vody

Postup:

Citróny aj s kôrou dôkladne umyjeme a nakrájame na menšie kúsky.

Cesnak očistíme a rozdelíme na jednotlivé strúčiky.

Rovnako očistíme aj zázvor a nakrájame na plátky.

 

 

Všetky ingrediencie vložíme do mixéra a rozmixujeme dohladka.

Potom zmes preložíme do hrnca spolu s 2 litrami vody.

Za občasného miešania privedieme k varu.

Keď tekutina zovrie, zložíme z plameňa. Hrniec prikryjeme, necháme vychladnúť a preložíme do uzatvárateľných pohárov.

 

Prírodný liek, ktorý vyčistí upchaté cievy a zníži cholesterol. Máte ho v doma aj vy!

 

Dávkovanie: 180 ml tekutiny denne, minimálne 2 hodiny pred jedlom.

Užívame po dobu troch týždňov.

Podávame studená s niekoľkými lístkami mäty, ktorá pomôže stiahnuť výraznú chuť cesnaku.

Uchovávame v chladničke.

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
[mashshare]

Najlepšie tipy pre zdravie