Keď budete rozmrazovať filé, namiesto mlieka ich namočte do tohoto: Rozmrazia sa rýchlejšie a budú omnoho chutnejšie!

Rybu som vždy namáčala do mlieka, ale chcem a podeliť o vychytávku, ktorú som vyskúšala prvýkrát minulý rok na Vianoce a odvtedy praktizujem pravidelne.
[mashshare]

Rybu som vždy namáčala do mlieka, ale chcem a podeliť o vychytávku, ktorú som vyskúšala prvýkrát minulý rok na Vianoce a odvtedy praktizujem pravidelne. Robím to však nielen pri rybích filé ale napríklad ja pri namáčaní fazule. Skúste a uvidíte sami, či cítite rozdiel.

Namiesto mlieka!

Namočte filé do perlivej minerálky. Ryba sa rozmrazí omnoho rýchlejšie (čas rozmrazovania sa skráti až o polovicu) a bude ešte jemnejšia a chutnejšia. Ja používam na prípravu zapekaných filé aj vyprážaných filé. Minerálku pridávam aj do cestíčka na obaľovanie rezňov, do palaciniek a keď namáčam fazuľu, namáčam vždy do minerálky – fazuľa sa uvarí omnoho skôr.

Perfektný trik do kuchyne: Stačí urobiť TÚTO malú zmenu a tvrdú fazuľu uvaríte omnoho rýchlejšie!

Mirka H.

[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes