Je výborný, rýchly a krásne rozvoniava omnoho skôr, ako sa upečie. Koláčik je lahodný, jemný a doslova sa rozplýva na jazyku. Ak hľadáte tip na výborný koláčik k popoludňajšej kávičke, práve ste ho našli!
Potrebujme:
2 lyžice medu
1 hrnček nastrúhaných jabĺk
2 hrnčeky polohrubej múky
½ hrnčeka práškového cukru
½ hrnčeka oleja
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
1 lyžičku korenia do perníka
1/2 lyžičky jedlej sódy
2 vajcia
1 lyžicu kakaa
Postup:
Všetky prísady len zmiešame v miske a nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie, alebo vymastený a vysypaný múkou. Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 180 stupňov 45 stupňov. Nakoniec na ešte horúci koláč nalejeme čokoládovú polevu (čokoláda roztopená s maslom a trochou smotany).
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
Julka V.