Máte chuť na rezne? Mäsko najskôr naplňte, obaľte a zapečte s jednoduchou omáčkou: Je to neskutočná pochúťka!

Výborný tip na slávnostný obed, ale aj chutné jedlo na bežný deň. Mäsko stačí naplniť, obaliť a zaliať smotanovou omáčkou. Potom šup do rúry a perfektný obed pre celú rodinu je na svete!
[mashshare]

Výborný tip na slávnostný obed, ale aj chutné jedlo na bežný deň. Mäsko stačí naplniť, obaliť a zaliať smotanovou omáčkou. Potom šup do rúry a perfektný obed pre celú rodinu je na svete!

Potrebujeme:

5-6 ks bravčových plátkov – karé, stehno…

5-6 plátkov šunky

5-6 plátkov syra

Vegeta

Na obaľovanie:

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Hladkú múku

3 vajcia

Strúhanku

Olej

Na omáčku:

200-300 ml kyslej smotany

2 vajcia

100 ml bieleho vína

Štipku soli

Postup:

Mäso zľahka rozklepeme, posypeme vegetou a do vnútra vložíme plátok syra a šunky. Zabalíme a mäsko obalíme v trojobale ako klasické rezne a opražíme na rozpálenom oleji.

Prebytočný olej odstránime papierovým obrúskom. Mäsko uložíme do zapekacej misy. V miske zmiešame smotanu s rozšľahanými vajíčkami, vínom a štipkou soli. Potom omáčku prelejeme cez mäso a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme pri teplote 180 stupňov asi 20 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: coolinarika

[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes