Mini-fašírky bez vyprážania, pečené v paprikových kolieskach!

Výborný typ na chutné predjedlo, mäsovú jednohubku, alebo skvelá večera. Navyše, tento pokrm aj skvele vyzerá.
[mashshare]

Výborný typ na chutné predjedlo, mäsovú jednohubku, alebo skvelá večera. Navyše, tento pokrm aj skvele vyzerá.

Potrebujeme:

750 g mletého mäsa (zmes bravčového a hovädzieho)

4 farebné papriky

1 cibuľu nakrájanú nadrobno

3 strúčiky cesnaku

¼ šálky strúhanky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Petržlenovú vňať nakrájanú nadrobno

1 vajce

¼ šálky strúhaného parmezánu

Soľ, čierne mleté korenie, majoránku

1 lyžicu olivového oleja

Špetku chilli

Paradajkové pyré

Postup:

Papriky umyjeme, vyberieme stred a nakrájame na 3-4 hrubšie pásiky. Mäso zmiešame s vajíčkom, strúhankou, osolíme, okoreníme, pridáme petržlenovú vňať a primiešame aj ¾ syra. Môžete pridať aj nadrobno nakrájanú papriku.

Mäso naplníme do pásikov papriky, preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a prikryjeme alobalom. Pečieme pri teplote 180 stupňov 40 minút.

Potom alobal zložíme, potrieme paradajkovým pyré a posypeme syrom. Necháme zapiecť ešte asi 15-20 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: diaryofarecipecollector

[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes