Famózna nátierka z jednoduchých ingrediencií nielen na slávnostný stôl.
Fantastický tip na výdatné raňajky alebo večeru, ale hodí sa v ktorúkoľvek dennú dobu.
Jednoduchý recept na najchutnejšiu nátierku z youtube kanála Recepty bez brepty.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Potrebujeme:
80 g cibule
90 g nakladaných uhoriek
mleté čierne korenie
soľ
1 PL horčice
3 PL majonézy
1 ČL mletej papriky
2 vajcia
400 g bravčového mäsa v konzerve
Postup:
Cibuľu nakrájame na malé kúsky.
Preložíme ju do hlbokej misky.
Pridáme na hrubo nastrúhanú nakladanú uhorku.
Nasypeme mleté čierne korenie.
Ďalej pridáme horčicu, majonézu a mletú papriku.
Vajíčka uvaríme natvrdo.
Následne ich necháme vychladnúť a ošúpeme.
Nakrájame ich na malé kúsky.
Pridáme do zmesi.
Dobre premiešame.
Pridáme konzervované bravčové mäso.
Lyžicou ho roztlačíme.
Dôkladne zamiešame.
Dochutíme soľou, horčicou a premiešame.
Hotovú nátierku necháme odležať minimálne dve hodiny.
Servírujeme s pečivom, uhorkami, červenou cibuľou, cherry rajčinami a jarnou cibuľkou.
Prajeme vám dobrú chuť!
Video návod: