Rada by som sa podelila o skvelú fintu pri obaľovaní syra, aby vám počas vyprážnia nevytiekol.
Na začiatok by som chcela poznamenať, že používam obyčajnú tehlu, žiadne špeciálne syry, jednoducho obyčajnú tehlu a tento postup.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Mám to roky osvedčené a budem veľmi rada, ak to pomôže aj vám.
Nie je to žiadna veda, všetko, čo musíte urobiť je vynechať múku.
Potrebujeme:
Syr tehla (čím vyšší obsah tuku, tým lepšie)
Strúhanka
vajce
Soľ podľa chuti
Ak si neviete predstaviť obaľovať bez ,múky, použite polohrubú a nie hladkú
Postup:
Dobre vychladený syr (pokojne ho dajte na pár minút aj do mrazničky).
Potom klasicky obalíme.
Obaľujeme takto vajce, strúhanka, vajce a strúhanka.
Šup do oleja a vyprážame ako zvyčajne. mne sa to skvele osvedčilo.
Mám to z jedálne ešte spred roka 1989 a praktizujem dodnes. :-)
Dobrú chuť!