Blesková večera s jemne pikantnou chuťou.
Potrebujeme:
1 kg zemiakov očistených a nakrájaných (neskorý zber)
1 cibuľu nakrájanú nadrobno
3 lyžice oleja
2-3 strúčiky cesnaku
2 ks debrecínskej klobásy
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Soľ, korenie
Česrtvú petržlenovú vňať
Postup:
Vo väčšej panvici rozpálime olej a orestujeme cibuľku dozlatista. Pridáme zemiaky a dusíme pod pokrievkou domäkka – podľa potreby podlejeme trochou vody.
Keď sú zemiaky mäkké, pridáme nakrájanú klobásu, cesnak a restujeme bez pokrievky.
Podávame posypané petržlenovou vňaťou.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)