BANÍCKE kuracie rolky s neuveriteľnou chuťou: Mäsko je neuveriteľne šťavnaté a nikdy nie je tuhé ani vysušené!

[mashshare]

Prestavujeme vám doposiaľ nevídaný recept na vysmážané plnené kuracie rolky.

Prekvapte nimi vašu rodinu a rozhodne vám budú za túto lahôdku vďační.

 

 

Fantastický recept z youtube kanála schnelle Küche na neodolateľné plnené kuracie rolky.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

6 kuracích pŕs

soľ

mleté čierne korenie

230 g taveného syra

petržlenovú vňať

2 vajcia

3 PL pšeničnej múky

rastlinný olej

2 zemiaky

Na omáčku:

2 PL majonézy

1 strúčik cesnaku

kôpor

soľ

mleté čierne korenie

Postup:

Prsia položíme na tvrdú podložku, prekryjeme fóliou.

Tĺčikom vyklepeme z oboch strán.

Mäso preložíme na tanier, posypeme soľou, čiernym korením.

Takto na seba naukladáme aj zvyšné prsia.

 

 

Zemiaky zabalíme do alobalu (každý zvlášť), položíme ich na plech.

Dáme piecť na 60 minút pri teplote 200°C.

Do misky pridáme syr, nakrájanú petržlenovú vňať.

Vidličkou roztlačíme a premiešame.

 

 

Syrovú zmes nanesieme na mäso a zrolujeme.

Rolky uložíme pod seba na tvrdú podložku.

Rozkrojíme ich na polovicu.

 

 

Do misky pridáme vajcia, soľ a metličkou rozšľaháme.

Rolky obalíme v múke, potom namočíme do vajíčka, opäť obalíme v múke.

Smažíme ich 5 minút z každej strany na panvici v horúcom oleji.

 

 

Upečené zemiaky vyberieme z alobalu a rozpolíme.

Do menšej misky pridáme majonézu, roztlačený cesnak, soľ, čierne korenie, nasekaný kôpor.

Všetko spolu premiešame lyžicou.

 

 

Majonézovú omáčku nanesieme na rozpolený zemiak.

Vysmažené rolky servírujeme so zemiakmi.

Dobrú chuť!

Video návod:

 

 

 

Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes