Ak máte chuť na nový recept, rozhodne vyskúšajte tento.
Minimum času a maximálna dobrota.
Stačí naplniť bravčové mäsko touto plnkou, nakrájať a osmažiť.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Bližšie informácie sa dozviete v tomto recepte podľa youtube kanála Cookrate – Meat Recipes.
Potrebujeme:
600 g bravčového karé alebo krkovičky
soľ
čierne mleté korenie
Na plnku:
180 g prosciutta
100 g nakladaných uhoriek
80 ml rastlinného oleja
Postup:
Bravčové mäso vcelku si prekrojíme tak, aby nám vznikol jeden súvislý plát.
Mäso osolíme.
Okoreníme a jemne pobúchame cez druhú dosku päsťou.
Na vrch naukladáme plátky prosciutta.
Uložíme aj nakrájané kyslé uhorky.
Zrolujeme.
Takto pripravené mäso si prichytíme špáradlami.
Nakrájame na stredne hrubé plátky.
Ukladáme na panvicu s rozpáleným olejom.
Sprudka osmažíme z oboch strán do zlatista.
Môžeme podávať.
BONUS
Potrebujeme:
500 g bravčového karé
200 g taveného syra
20 g nasekanej petržlenovej vňate
hladkú múku + 3 vajcia + strúhanku na obalenie
rastlinný olej na vysmážanie
Postup:
Plátky bravčového karé si naklepeme tĺčikom na mäso, osolíme a okoreníme.
V miske si zmiešame tavený syr s nasekanou vňaťou a zmes natrieme na pláty mäsa.
Zrolujeme a obalíme v trojobale, čiže najskôr v múke, potom vo vajíčku a nakoniec v strúhanke.
Na panvicu si nalejeme rastlinný olej, rozhorúčime ho a vysmážame dozlatista.
Dobrú chuť!