Vynikajúce predjedlo alebo hlavné jedlo s jednoduchou prípravou a skvelou chuťou. Navyše, náplň môžete obmieňať podľa chuti a nálady. Výsledok však bude vždy skvelý!
Potrebujeme:
2 dlhé bagety
2 ks kuracích pŕs
200 g húb
1 rajčinu
Zelené bylinky (petržlenovú vňať, bazalku, pažítku…)
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
200 ml smotany na varenie
Syr
Soľ
Čierne mleté korenie
Postup:
Cibuľu nakrájame nadrobno a osmažíme na troche oleja. Pridáme kuracie prsia nakrájame na malé kúsky a nakoniec huby. Ochutíme soľou a korením a všetko spolu restujeme, kým mäso nie je mäkké. Nakoniec pridáme smotanu a privedieme k varu. Potom zložíme z plameňa a odložíme bokom.
Medzitým si prekrojíme bagety na polovicu a vnútro odstránime lyžicou. Bagety preložíme na plech vystlaný alobalom.
Náplň z panvice navrstvíme na bagety, posypeme strúhaným syrom, na vrch uložíme plátky paradajok, bylinky a kúsky húb. Vložíme do vyhriatej rúry, kde pri teplote 200 stupňov pečieme 20 minút.
Náplň z panvice navrstvíme na bagety, posypeme strúhaným syrom, na vrch uložíme plátky paradajok, bylinky a kúsky húb. Vložíme do vyhriatej rúry, kde pri teplote 200 stupňov pečieme 20 minút.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: ok.ru