Rýchly, jednoduchý a pritom úžasne chutný. Jednoducho krém, ktorý dotiahne vaše pečené aj nepečené dezerty do absolútnej dokonalosti!
Potrebujeme:
320 g jemného hrudkovitého tvarohu
175 g masla
1 lyžicu obľúbeného koňaku alebo brandy
80 g práškového cukru
65 g Salka
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Vanilkový cukor podľa chuti
Postup:
Zmäknuté maslo rozšľaháme s práškovým cukrom a vanilkovým cukrom. Šľaháme, kým zmes zbelie.
Postupne pridáme kondenzované mlieko za stáleho šľahanie pri vyšších otáčkach.
Do zmesi pridáme aj brandy.
Tvaroh prepasírujeme cez sito, pridáme do krému a všetko spolu prešľaháme tak, aby nám vznikol hladký jednotný krém.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)