Chutné mäsko, ktoré nielen krásne vyzerá na tanieri, ale aj skvele chutí. Vyskúšajte tento originálny recept z youtube a pochutí si každý pri stole!
Potrebujeme:
1 200 g bravčových rezňov (bravčové karé vcelku)
10 g cesnaku
1 PL dijonskej horčice
1 PL červenej mletej papriky
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
2 ČL mäsového korenia (podľa chuti)
soľ a čierne mleté korenie podľa chuti
200 g taveného syra
Postup:
Plátky mäsa si prikryjeme potravinárskou fóliou a naklepeme tĺčikom.
Cesnak si nasekáme, zmiešame s dijonskou horčicou, paprikou, ostatnými koreninami a soľou.
Následne primiešame tavený syr a dobre vymiešame.
Touto zmesou potrieme každý plát mäsa z jednej strany.
Na pripravený plát nadpojíme ďalší kus mäsa, zaklepeme tĺčikom, aby držali spolu, natrieme zmesou a začneme rolovať a stáčať do slimáka.
Takto stočené mäso prepichneme dvoma špajdľami krížom, aby držalo a položíme ho na plech pokrytý alobalom.
Natrieme zvyšnou zmesou.
Mäso pečieme v predhriatej rúre pri teplote 200 °C asi 30 – 40 minút.
Hotovo.
Môžeme servírovať.
Prajeme dobrú chuť!
Video návod: