Perfektný TRIK na prípravu vianočného filé: Pridajte do strúhanky TÚTO surovinu a budú omnoho lepšie!!

Chystáte na zajtrajšiu večeru obľúbenú klasiku - rybu vyprážanú v trojobale? Máme pre vás skvelé tipy od profesionálnej kuchárky pani ľubky, vďaka ktorým bude ryba ešte chutnejšia, ako kedykoľvek predtým. Neváhajte a vyskúšajte to, napokon, toto vylepšenie používajú aj profesionálny šéfkuchári v najlepších reštauráciách.
[mashshare]

Chystáte na zajtrajšiu večeru obľúbenú klasiku – rybu vyprážanú v trojobale? Máme pre vás skvelé tipy od profesionálnej kuchárky pani ľubky, vďaka ktorým bude ryba ešte chutnejšia, ako kedykoľvek predtým. Neváhajte a vyskúšajte to, napokon, toto vylepšenie používajú aj profesionálny šéfkuchári v najlepších reštauráciách.

Malé vylepšenie s veľkým efektom

Červenú papriku a chilly lupienky

Ak máte radi trošku ostrejšie jedlá, vyskúšajte do strúhanky primiešať aj trochu červenej papriky a chilly lupienky. Môžete tak pripraviť výborné „diabolské filé“.

Maslové sušienky

Ak chcete dodať vyprážanému filé vábivú vôňu aj bez masla, stačí, ak do strúhanky jednoducho prisypete trochu namletých maslových sušienok. Filé budú krásne rozvoniavať maslovou arómou.

Sušená zázvor

Ak chcete trošku exotickejšiu chuť, odporúčame 1 lyžičku mletého zázvoru. Primiešajte do strúhanky a obaľujte ako zvyčajne. Obaľované filé budú mať výraznú, jemne pikantnú chuť.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Malá štipka kyseliny citrónovej v prášku

Pridajte do strúhanky a máte filé a rezne, ktoré sú sviežejšie a ľahšie ich strávite. Vyskúšajte a budete milo prekvapení. Navyše, k rybe sa citrónová chuť vynikajúco hodí.

Arašidy alebo vlašské orechy

Rozdrvte niekoľko slaných arašidov, či vlašských orechov a pridajte do strúhanky, ktorou obaľujete. Toto vylepšenie dodá jedinečnú úžasnú chuť. Navyše, nemusíte soliť ani inak ochucovať, filé budú budú mať výbornú chuť. Mleté vlašské orechy sa pridávajú do strúhanky na obaľovanie rýb aj v najlepších reštauráciách na svete.

Sušený kôpor

My, ako veľkí milovníci kôpru máme radi vôňu tejto aromatickej bylinky z našich záhrad. Pridajte do strúhanky sušený a rozdrvený kôpor, petržlenovú vňať, alebo iné vaše obľúbené bylinky. Budete mať krásne voňavé a nevídane chutné filé.

Drvené sušienky

Grahamové alebo maslové slané sušienky rozdrvíme nadrobno a primiešame k strúhanke. Toto vylepšenie dodá jedinečnú vyprážaným filé. Rovnako môžete do strúhanky pridať hrsť drvených chipsov, chipsy s príchuťou dodajú výbornú korenistú chuť.

Kukuričné lupienky

Môžete ich pridať do strúhanky alebo nimi strúhanku celkom nahradiť. Výsledok bude omnoho chrumkavejší a dodá fantastickú chuť.

Sušený cesnak

Perfektný trik na prípravu rezňov: Pridajte do strúhanky túto surovinu a budú omnoho lepšie!

1-2 lyžičky v strúhanke – filé nielen skvele ochutia, ale zároveň pridajú fantastickú cesnakovú vôňu. Neváhajte pridať aj nadrobno nasekanú petržlenovú vňať.

Nadrobno nastrúhaný syr

Najlepší je parmezán. V talianskej kuchyni je neodmysliteľnou prísadou teľacích rezňov aj filé, výborne sa však hodí aj do bravčových či hydinových rezňov. Zmiešajte strúhanku s parmezánom v pomere 2:1.

 

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
[mashshare]

Najlepšie recepty na dnes